reimagined entertaining

The clients, busy professional diplomats and their two boys, wanted to extend their deck, add a pool, and connect the home with the back yard, which was never used. By extending the deck and hanging the pool in this suspended space, views to Black Mountain and the sunsets were achieved. An entrance way from the side of the house was also created, leading down to an oversized firepit, BBQ and entertaining space. On the other side of the deck, we created , a kids zone (my favourite spot) with a tennis hitting wall, basketball hoop, a huge level space for the kids to play on, and wide eaves to create shadey spots in summer. The house now has three separated entertaining and activity zones, connected both to the living level above and the side entrance for guests.

reimagined entertaining